Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Τελικα μετα απο τηλεφωνημα απο τον Δημο σιγουρα παμε για συναντηση την Τεταρτη

Αναρτω τρεις τοποθετησεις που ελαβα απο μελη της ομαδας σχετικα με την σχεδιαζομενη συναντηση καθως επισης και την επιστολη προς τον Δημο γιατι  τα μαιλ μπορει να μην τα διαβασουν ολοι
Ζητω και παλι συγνωμη απο την κ Οικονομου για το λαθος που εκανα με το μαιλ της ελπιζω η αναρτηση εδω να διορθωνει αυτο το λαθος.
Το σχεδιο επιστολης που συζητουσαμε δεν το αναρτω γιατι πιστευω πως αυτη τη στιγμη εχει καλυφθει σε πολλα σημεια Αν θελετε να το ξαναδουμε στην συναντηση της Τεταρτης.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.
ΘΑ ΜΕ ΒΟΛΕΥΕ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙ ΤΕΤΑΡΤΗΣ,ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ, ΤΗΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΛΥ ΤΥΠΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ .
ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΟΝ.
ΑΝ ΤΩΡΑ  ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ  ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΟΥΝ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
Ο ΚΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ  ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΟΥΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Είχα δει από νωρίς την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου. Πήγα και είδα και τους κάδους. Είναι πολύ καλή η θέση. Τώρα προέχει να χωριστούμε σε ομάδες να ενημερωθεί ο κόσμος. Με τους αιρετούς πρέπει να γίνει μιά κίνηση όπως παραμονές των εκλογών που πέρασαν σπίτι σε σπίτι. Η παρουσία του Δημάρχου θα παίξει νομίζω πολύ σπουδαίο ρόλο.
Στη συνάντηση Τετάρτη; νομίζω πρέπει να καλέσουμε τον αντιδήμαρχο Σταύρο και εκεί τον ρωτάμε
1) για τον Δημόκριτο Βαρέα μέταλλα.
2) Για τα σκουπίδια που έχουν συσωρρευτεί
3) για τον δεματοποιητή και για τα δέματα που είναι εκεί.
4)Να πάρουμε μια προσφορά για κάδους οικιακής κομποστοποίησης. Μικρούς για μπαλκόνια, βεράντες. Το praktiker τους έχει 70 ¤ Ξέρω αρκετούς που ενδιαφέρονται.Μια μαζική αγορά θα είναι πιό οικονομική.
Νομίζω δεν θα έβλεπτε μια επιστολή με πρωτόκολλο για όλα τα παραπάνω πο έτσι κι αλλιώς θα συζητηθούν στη συνάντηση. Όχι ότι το πρωτόκολλο λύνει τα θέματα. Απλά το έγγραφο αποκτά κάποια "βαρύτητα" όχι τόσο γι' αυτούς που το στέλνουν αλλά γι' αυτούς που το λαβαίνουν. Ίσως και κάπου να διευκολυνθεί η διοίκηση ...
Καλό απόγευμα
Λόλα Βογανατση

 συμφωνω μεχρι το πρωτο μερος που αναφερεται στη δραση της ομαδας .Τα αλλα ερωτηματα νομιζω ειναι γενικοτερα και δεν πιστευω οτι πρεπει πρωτοκολημενα να μας απαντησουν,εννοω σαν ομαδα ανακυκλωσης.Γενικα εγω δεν πολυπιστευω στα πρωτοκολα ,πιστευω στην επαφη.Γι αυτο και συμφωνω με την συναντηση την Τεταρτη

Λενα παπαδοπουλου

Τα υπολοιπα μαιλ ειναι ΟΚ για το σχεδιο επιστολης και την συναντηση εκτος απο ενα δυο που επισης δηλωνουν πως δεν μπορουν να ερχονται σε συναντησεις μεσα στην βδομαδα γιατι εργαζονται,

Ευχαριστω

1 σχόλιο: